Hersbach
De Hegmulder 2
5554 KN Valkenswaard
T: 040-20 14 156
F: 040-20 70 963
 
Financiële Administratie

Accountancy
Bedrijfseconomisch Advies
Financiële Administratie
Salaris Administratie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ondernemen vergt veel energie, en u bent vooral bezig met de juiste uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten en het verkopen van uw producten of diensten. Maar daarnaast is het een wettelijke vereiste dat uw financiële administratie goed op orde is. Dit vergt naast de bedrijfsvoering vaak nog een hoop tijd.

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij het opzetten en verwerken van uw administratie, en het kiezen van een boekhoudkundig softwarepakket dat bij uw onderneming past. Ook verzorgen wij de totale verwerking van uw administratie en uw periodieke aangiften van de omzetbelasting.
Een gespecialiseerd team op dit gebied staat voor u klaar om uw gegevens op de juiste manier te verwerken en zij zorgen voor een juiste administratie. Dit kan veel tijd en geld besparen voor uw onderneming.

Een ander voordeel is dat u op deze wijze steeds een duidelijk en up-to-date beeld heeft omtrent uw onderneming.

Het is ook mogelijk dat u zelfstandig uw administratie voert. Een handige en voordelige oplossing is te vinden in het pakket van iMuis (www.muissoftware.nl). U kunt on-line beschikken over hun administratieve software en uw administratie boeken. Wij kunnen deze administratie vervolgens eveneens on-line benaderen en direct overnemen. Dit kan bijvoorbeeld wenselijk zijn indien u regelmatig betrouwbare cijfers wilt hebben en toch de kosten van administratie wilt drukken.